Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Antalya

Wählen Sie bitte:
Wählen Sie bitte:

Antalya reprezinta cea mai populara regiune de pe riviera turceasca, primind aproximativ 35% din turistii care viziteaza  intreaga tara. Pozitionata in partea sudica a Turciei, la o distanţă de 1 oră de munţii Toros si avand deschidere la Marea Mediterana, Antalya se remarca prin servicii de top si hoteluri tematice impresionante.

Este foarte cautata si in afara sezonului datorita climatul mediteranean, avand 300 de zile insorite pe an. Orasul Antalya este capitala regiunii, dar si un centru cultural si turistic cu numeroase vestigii arhitecturale în stil bizantin şi roman. Atractiile turistice din oras sunt: Centrul istoric al orasului – Kaleici, Muzeul arheologic Antalya, Poarta Împăratului Hadrian dar si numeroase moschei impozante.

Resorturile turcesti sunt considerate “orase” de sine statatoare, deoarece iti pun la dispozitie tot ce iti trebuie pentru un sejur relaxant.  Hotelurile sunt absolut uimitoare, arhitectura deosebita, gradini luxuriante, plajele private cu nisip fin si intrare lina in mare, restaurante locale dar si internationale si gastronomie de exceptie.

Antalya este cautata in special de familile cu copii intrucat ofera numeroase variante de petrecere a timpului liber precum Aqualand, mini parcuri de distractie, programe de animatie etc.

Alanya este cea mai apreciata statiune din Antalya datorita configuratiei plajelor, plantatilor de bananier si a vestigiilor demne de vizitat. Nu trebuie desconsiderat si Belek, acesta  fiind popular datorita hotelurilor luxoase si a terenurilor de golf. Statiunea Kemer este mai departata de aeroport, dar ofera peisaje pitoresti unde marea se contopeste cu padurea si muntii. In, plus plaja din Kemer a primit distincţia “Blue Flag”, iar iubitorii de croaziere pot vizita golfurile salbatice din sudul statiunii. Lara-Kundu, statiunea inconjurata de râul care ii poarta numele se afla la 20 minute de aeroportul Antalya si este apreciata pentru apă cristalina, dar si pentru sit-ul antic Perge. Nu in cele din urma, Side cunoscut ca fiind un  muzeu în aer liber este  situat pe o peninsula la 65 de km de aeroport, preturile fiind mai mici decat in restul zonelor.

Va asteptam in agentie si cu alte informatii pretioase, direct de la sursa dar si cu poze din calatoriile noastre in aceasta regiune!

Rezerva acum

 

Antalya