Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Asigurari

Pentru persoanele care nu vor sa isi asume riscuri si care vor sa opteze pentru un sejur linistit si relaxat recomandam asigurarile de calatorie. Avem ca si principal partener, liderul mondial în domeniul asigurărilor de călătorie, Mondial Assistance.

Asigurand mai mult de 250 milioane de clienti in intreaga lume, Mondial Assistance oferă o varietate de asigurări (asigurare de călătorie medicală, asigurarea bagajelor, asigurare pentru sporturi de iarnă, asigurare de anulare a călătoriei) şi servicii de asistenţă.

Indiferent de domeniul de interes: călătorii de afaceri, sport sau vacanţe vă este oferita protecţie 24 de ore, 7 zile din 7.

Va prezentam pe scurt principalele pachete care îți fac plecarea, sederea si întoarcerea mai ușoară.

  • Asigurare de călătorie (clasic si premium)

Indiferent unde călătoriţi, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacanţei vă oferă protecţie împotriva evenimentelor neaşteptate care vă pot afecta călătoria.

Asigurarea de călătorie Clasic, este de ajutor în cazul unei îmbolnăviri, a pierderii sau deteriorării bagajului de călătorie sau în cazul în care aţi provocat fără voie daune persoanelor sau obiectelor.

Pachetul Premium vă poate oferi siguranţa necesară pentru o vacanţă reuşită. Asigurarea medicală, protecţia în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecţie în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinaţia de vacanţă, costuril suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude în cazul unei spitalizări) sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecţie complex.

  • Asigurare de călătorie pentru familie (clasic si premium)

Puteţi opta pentru încheierea unei asigurări de călătorie pe tarif de familie, indiferent de gradul de rudenie, pentru maximum 2 adulţi cu 5 copii minori, pentru maxim 93 de zile, fara limita de varsta si fara suplimentarea primei de asigurare.

Suntem alături de dvs. si familia dvs şi vă oferim o protecţie de călătorie care vă va face să vă simţiţi în siguranţă şi să vă bucuraţi din plin de timpul dumneavoastră liber.

  • Asigurare Storno

Produsul Storno este un pachet complex cu o multitudine de evenimente asigurate pentru a vă proteja atât în cazul anulării, cat și în cazul întreruperii călătoriei.

Există situaţii în care nu puteţi pleca în călătorie având o problemă medicală, daune elementare sau un caz de urgenţă care vă obligă să rămâneţi acasă, iar de cele mai multe ori evenimentele neprevăzute se întâmplă cu puţin timp înanintea plecării în călătorie, situaţie în care costurile de anulare sunt adesea de 85-100% din preţul călătoriei.

  • Asigurare Winter Sports/pentru familie

Vă petreceţi vacanţa la schi? Dacă sunteţi o persoană activă şi doriţi să schiați în vacanţă, atunci această asigurare este perfectă pentru dumneavoastră. Asigurare completă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cu opţiuni speciale de asigurare de schi. Acest tip de asigurare vă oferă protecţie completă la un preţ accesibil.

In cazul pachetului pentru familie, se incheie pentru max. 2 persoane adulte şi 5 copii minori, iar perioda maximă asigurată este de 62 zile/călătorie.

Rezerva acum