Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Bilete de avion

Passpartout va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai convenibile rute de zbor, la un pret accesibil.

Colaboram cu un numar mare de companii aeriene, atat low-cost cat si de linie, pentru ca servicile noastre sa fie in conformitate cu preferintele si posibilitatile dvs.

Indiferent daca optati sa mergeti intr-un city break, aveti o calatorie de afaceri sau aveti programat un sejur spre o destinatie exotica, noi va putem oferi varianta potrivita.

In plus, va putem face oferte pentru grupuri, putem adauga servicii suplimentare si putem rezerva bilete pe rute cu escale multiple.

Rezervarile se vor face in agentie, plata putand fi efectuata cu cardul sau cash. Check-inul va fi realizat de asemenea de consultantii nostri in mod gratuit, in masura in care acesta se poate efectua.

Stim ca timpul dvs este pretios, de aceea acordam informatii pretioase, in ceea ce priveste locatiile aeroporturilor, bagajele, check in, dar si alte servicii suplimentare.

Dorim ca in relatia cu clientii sa fie transparenta si comunicare, de aceea intotdeauna veti fi informat la timp de eventualele modificari de zbor sau anulari urmand ca apoi sa fiti consiliat pentru a lua cea mai buna decizie.

Transferurile de la aeroport si catre aeroport va usureaza considerabil o calatorie, de aceea noi suntem aici pentru dvs. in vederea rezervarii serviciilor de transfer.

Rezerva acum