Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBRUDJA HOTEL


Descriere

Hotelul Dobrudja din Albena este o cladire cu 18 nivele ce ofera cazare in camere frumoase si confortabile.

Descriere :

Hotelul Dobrudja din Albena este o cladire cu 18 nivele ce ofera cazare in camere frumoase si confortabile, iar turistii se pot bucura de mese delicioase la o sumedenie de restaurante cate inconjoara hotelul Boryana 3***, oferind produse delicioase si accesibile. 

Localizare :

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 150m de plaja.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant principal, restaurant panoramic "Ciel Bleu", cafe-bar "Panorama", lobby bar, centru SPA medical, sala fitness, birou de schimb valutar, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), mini bar (contra cost), birou rent-a-car, garaj subteran (contra cost), acces persoane cu dizabilitati, night club, jocuri mecanice (contra cost), biliard (contra cost), internet cafe (contra cost), tenis de masa (contra cost), 1 umbrela +2 sezlonguri la plaja/ camera.

Facilitati camere:

Camerele au paturi matrimoniale sau twin, vedere la mare sau vedere la parc, TV prin satelit, telefon, minibar, posibilitate de conectare la internet (contra cost), baie cu cada, uscator de par. O parte dintre camere au balcon si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie