Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kontokali Bay


Descriere

Construit intr-o peninsula in care spatiul verde se regaseste la tot pasul, Kontokali Bay Resort este amenajat in stil modern, cu spatii ample, elegante, gradini pline de grandoare si o plaja superba.

Localizare

Complexul hotelier Kontokali Bay este situat pe plaja, pe coasta de est a insulei, la 6 km de orasul Corfu, in statiunea Kontokali.

Facilitati hotel

Hotelul detine salon cu pian, restaurant principal, restaurant a la carte, salon TV, taverna in aer liber langa plaja, 3 baruri, cafenea, piscina cu apa sarata pentru adulti, piscina pentru copii cu apa dulce, centru de fitness, 2 terenuri de tenis, teren de golf (la 13 km de hotel), centru Spa, animatie, magazine. Servicii contra cost: teren de tenis, sala de fitness, sporturi nautice.    

Facilitati camere

Camerele sunt dispuse atat in cladirea principala, cat si in bungalow-uri, cu vedere la mare sau la gradina; acestea sunt dotate cu baie sau dus, cu uscator de par, aer conditionat, telefon, radio, TV satelit, minibar sau frigider, seif, acces internet wi-fi.  

Plaja

Plaja este privata, cu umbrelute si sezlonguri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Bar
Acces internet
Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie