Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FORESTA GRIFID HOTEL

   Nisipurile De Aur


Descriere



Localizare

Foresta Grifid Hotel este un hotel adults only (16+) localizat in Nisipurile de Aur, la 800 m de plaja si de centrul statiunii.

Facilitati Hotel

Foresta Grifid Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24/7, restaurant principal, meniu snack, lobby bar, bar la piscina, parcare (gratuita, in limita disponibilitatii), magazin de suveniruri, Wi-Fi gratuit in intregul hotel (inclusiv in camere), rent a car, spalatorie/calcatorie (contra cost), asistenta medicala (contra cost), piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, centru Wellness & Relax (contra cost, in incinta hotelului Grifid Arabella), programe de animatie o data pe saptamana, tenis de masa, darts inchiriere biciclete (gratuit - maxim 4 ore/zi), seri tematice barbeque (iulie si august). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de baie cu dus, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, Wi-Fi gratuit, seif (contra cost), mini bar (gratuit; in fiecare zi - apa, bauturi racoritoare, bere), facilitati de preparare a ceaiului/cafelei, parchet laminat, birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Parcare
AC ( aer conditionat )
Bar
Restaurant
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h