Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLADIOLA STAR HOTEL

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Gladiola Star din Nisipurile de Aur face parte din lantul hotelier Gladiola Hotels. Ofera conditii de cazare foarte bune si un regim flexibil de masa si este un hotel ce merita luat in seama pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc.

Descriere :

Hotel Gladiola Star din Nisipurile de Aur face parte din lantul hotelier Gladiola Hotels, ofera conditii de cazare foarte bune si un regim flexibil de masa si este un hotel ce merita luat in seama pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc.

Localizare :

 Gladiola Star si se afla in zona centrala a statiunii si la numai 50 de metri de plaja. 

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie, lobby, restaurant, lobby bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, sauna, diferite tipuri de masaj la cerere, cabinet medical, salon de infrumusetare, magazine, Wi-Fi, parcare.

Facilitati camere:

Camerele ofera baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie, mini bar, TV prin cablu, Wi-Fi (contracost), telefon, aer conditionat, pardoseala cu mocheta, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie