Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Beach Resort


Descriere

Addres Beach Resort este gazduit intr-unul dintre cele doua turnuri iconice de 77 etaje, cu 217 camere si apartamente situate la capatul Jumeirah Beach Residences, oferind peste 100 de metri de plaja, cu vedere directa la Ain Dubai, si facilitate excelente de agrement si divertisment.
Facilitati: 5 restaurante. Centru SPA, piscina si centru fitness, club pentru copii.
Tipuri de camera
Deluxe Marina View Room: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta sub 12 ani. Camera are 45 mp, un pat king size si are vedere la Dubai Marina. Facilitati: baie, dulap, facilitate pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces gratuit la internet, mini-bar.
Deluxe Marina View Room Twin: Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil cu varsta sub 12 ani. Camera are 45 mp, cu vedere la Dubai Marina. Facilitati: baie, dulap, facilitate pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces gratuit la internet, mini-bar.
Deluxe Marina View Room with Balcony: Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil cu varsta sub 12 ani. Camera are 57 mp, cu vedere la Dubai Marina. Facilitati: 1 pat king, balcon, baie, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif.
Deluxe Sea View Room: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta dsub 12 ani. Camera are 45 mp, cu vedere la Ain Dubai. Facilitati: 1 pat king, baie, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif, vedere la mare.
Deluxe Sea View Room Twin: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta dsub 12 ani. Camera are 45 mp, cu vedere la Ain Dubai. Facilitati: 2 paaturi twin, baie, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif, vedere la mare.
Deluxe Sea View Room with Balcony: Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copil cu varsta dsub 12 ani. Camera are 57 mp, 1 pat king si are vedere la Ain Dubai si plaja Jumeirah. Facilitati: 57 mp, 1 pat king, baie, balcon, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat, seif, vedere la mare.
Executive Sea View Suite with Balcony: Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani sau 3 adulti. Cu un balcon privat cu vedere la Golful Persic, Suita Exevutive are 81 mp. Facilitati: capacitate 4 persoane, 1 pat king size, 1 canapea extensibila, 81 mp, 5 restaurante in apropiere, baie, balcon, dulap, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar privat.
Two Bedroom Panoramic Suite: Capacitatea maxima este de 3 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani sau 4 adulti. Suita Panoramica cu 2 dormitoare ofera vedereasupra plajei Jumeirah. Facilitati: 129 mp, capacitate 6 persoane, 2 paturi king, dormitoare de lux, baie, dulap, acces la lounge-ul clubului, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, televizor cu ecran plat, acces internet, mini-bar, seif, serviciu dedicat de concierge, calcat gratuit, mic dejun in camera, ceai de dupa-amiaza in salon, Happy Haour la Li Brasil.
Three Bedroom Presidential Suite: Capacitatea maxima este de 5 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani sau 6 adulti. Suita prezidentiala are 3 dormitoare si 279 mp. Facilitati: 2 paturi king, 1 pat twin, 279 mp, balcon, baie, acces la lounge-ul clubului, televizor cu ecran plat, dulap, acces internet, mini-bar, seif, vedere la mare, serviciu dedicat de concierge, calcat gratuit, mic dejun in camera, ceai de dupa-amiaza in salon, Happy Haour la Li Brasil.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie