Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aloft Palm Jumeirah


Descriere

Localizare
Hotelul Aloft Palm Jumerirah este localizat in arhipelagul Palm Jumeirah, cu acces facil la Golful Arabiei si centrele comerciale. Aeroportul International Dubai se afla la aproximativ 40 km distanta fata de hotel iar aeroportul International Al Maktoum la aproximativ 50 de km.

Facilitati hotel
Hotelul detine 10 etaje si 208 camere si pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 sali de conferinte, acces internet wireless in camere in spatiile comune si salile de conferinte, room service, servicii de spalatorie, centru rent a car, receptie, seif, restaurant principal cu specific international pentru servirea meselor principale, restaurant cu specific mexican Luchador Roof Cantina & Lounge localizat la etajul 11, restaurant Re:fuel By Aloft localizat la parter, Splash Pool Bar, W XYZ Bar, NoShu Beach and Bar unde se servesc baururi alcoolice si non-alcoolice, restaurant cu specific italian Andiamo! Pizza. Alte servicii si facilitati: centru fitness, centru spa cu spatii separate pentru femei si barbati, piscina exterioara, piscina pentru copii.

Dotari camera
Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu uscator de par, aer conditionat, facilitati pentru ceai/cafea, fier si masa de calcat, mini-frigider (contra cost), seif, televizor cu programe prin cablu/satelit, mini-bar (contra cost).
ALOFT ROOM 1 KING - camera are 27 mp. Patul este de tip King-size. Baia este dotata cu dus.
ALOFT ROOM 2 TWIN BED - camera are 27 mp. Exista 2 paturi de tip Twin. Baia este dotata cu dus.
ALOFT ROOM 1 KING - camera cu vedere partiala la mare si balcon ( 27 mp). Un pat King-size. Baia este dotata cu dus.
ALOFT ROOM 1 KING - camera cu vedere la mare si balcon (27 mp). Un pat de tip King-size. Baia este dotata cu dus.
ALOFT ROOM 2 TWIN BED - camera cu vedere la mare si balcon ( 27mp). Exista 2 paturi de tip Twin. Baia este dotata cu dus.
SAVVY ROOM - camera de 32 mp. Un pat de tip King-zise. Baia este dotata cu dus.
Toate camera au: TV, telefon, alarma, aer-conditionat, masa si fier de calcat, uscator de par, mini-bar/ mini-frigider si aparat de cafea/ceai


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie