Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Dubai The Palm Resort


Descriere

Situat pe insula emblematică Palm Jumeirah din Dubai, Complexul Anantara The Palm Dubai pune la dispozitie o plajă de nisip exclusivistă. Proprietatea oferă 3 piscine si 4 restaurante. Există de asemenea un centru spa in stil thailandez.

Toate unitătile de cazare au un decor personalizat si sunt dotate cu aparat de cafea Nespresso, WiFi gratuit si TV LED interactiv cu hub media. Vila de pe plajă oferă o piscină infinită privată, iar vilele pe apă sunt construite chiar deasupra mării.

Oaspetii pot savura o gamă largă de preparate din diverse bucătării, printre care specialitătile asiatice servite de restaurantul Mekong. Restaurantul Dining by Design organizează cine pe plajă la lumina lumanărilor, iar seara oaspetii se pot bucura de spectacole de divertisment live la Lotus Lounge.

La cerere, oaspetii pot practica snorkelling, scufundări si alte sporturi nautice. La centrul spa Anantara sunt disponibile o piscină cu sunete subacvatice, o salină si un circuit Kneipp. Oaspetii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii. De asemenea, există si un club pentru adolescenti.

Complexul este situat la 23 km de Burj Khalifa și la 10 minute cu mașina de parcul acvatic Aqua Venture. Anantara The Palm Dubai Resort se află la 40 km de Aeroportul International Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie