Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balansat Resort


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Puerto de San Miguel, pe o stradă principală, în imediata apropiere a plajei. Cele mai apropiate cluburi de noapte se află la cca 400 de m. Până la aeroportul Ibiza (IBZ) sunt aproximativ 25 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 2 etaje și 4 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 125 de camere și 18 apartamente. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile aparthotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă 18 camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, minigolf, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Programul de sporturi acvatice al aparthotelului include schi nautic, windsurfing, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, canoe, iahting și scufundări subacvatice. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și un solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Aparthotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun, la cină poate fi comandat un meniu fix. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie