Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HARD ROCK HOTEL IBIZA

   Ibiza


Descriere

Hotelul Hard Rock Ibiza este situat chiar în fața plajei din stațiunea Playa d'en Bossa, la doar 7 minute de mers cu masina de Aeroportul Ibiza.

Localizare

Situat in statiunea Playa d'en Bossa, hotelul Hard Rock Ibiza se afla fix in fata plajei si la doar 7 minute de mers cu masina de Aeroportul Ibiza. In imediata apropiere, oaspetii pot regasi cluburi consacrate si baruri. De asemenea, la cativa kilometri distanta de hotel se afla Catedrala din Ibiza, Portul din Ibiza si multe alte plaje.

Facilitati hotel

Acest hotel modern pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate, lobby, 2 piscine exterioare dintre care una cu zona speciala pentru copii, piscine swim-up, centru spa cu sauna, masaj, sala de fitness, 6 restaurante, baruri, salon de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, teren de joaca pentru copii, programe de divertisment, scena in aer liber unde se organizeaza concerte, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, Wi-fi gratuit, balcon/terasa cu scaune si masa, canapea sau fotoliu, birou, minibar, TV, telefon, baie cu dus, uscator, articole de toaleta gratuite si oglinda cosmetica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Permite animale de companie
Recepție 24h