Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kipriotis Panorama Hotel & Suites


Descriere

Facand parte dintr-un lant prestigios de hoteluri, Kipriotis Panorama ofera clientilor sai servicii de calitate prin standardele impuse. Datorita pozitiei foarte avantajoase, Kipriotis Panorama are acces rapid catre capitala insulei Kos.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Psalidi si ofera o vedere panoramica asupra zonei. Hotelul se afla la 250 de metri de plaja si la 2 km de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Kipriotis Panorama pune la dispozitia turistilor aer conditionat, lobby cu acces internet (contra-cost), restaurant, bar, lobby bar spatios, acces la internet, sala de conferinta, parcare acoperita, cursuri de aerobic, teren de tenis, coafor, piscina cu apa dulce, piscina interioara.

Facilitati camere

Cele 436 camere, mobilate si utilate modern, pun la dispozitia clientilor telefon, mini-frigider, seif (contra-cost), TV satelit, aer conditionat, uscator de par, radio, terasa sau balcon.

Activitati/Divertisment

Hotelul pune la dispozitia turistilor o gama de activitati extra pentru asigurarea petrecerii timpului intr-un mod cat mai placut: sauna, centru spa si welness.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.kipriotis.gr/en/Kipriotis-Panorama-Hotel-Suites) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Rent-a-car
Asistenta medicala
Acces internet
Piscina interioara
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie