Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kipriotis Village Resort


Descriere

Hotelul Kipriotis Village se bucură de o poziție excelentă, nu departe de capitala Insulei Kos, într-o locație plină de vegetație.

Localizare

Kipriotis Village este amplasat în mijlocul unor grădini frumoase bine întreţinute, la doar 3 km de orăşelul Kos și 25 km de Aeroport. Oraşul Kos este la doar 10 minute de mers cu autobuzul, permiţându-vă să exploraţi viaţa de noapte vibrantă şi să vizitaţi centrul istoric. Hotelul a fost contruit în anul 1992, iar ultima renovare a avut loc în 2012.

Plaja

Hotelul este situat pe frumoasa plajă din Psalidi. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă la plajă este de aproximativ 10 euro/zi.

Facilitati hotel

Hotelul Kipriotis Village pune la dispoziţia turiştilor 4 restaurante, 5 baruri, cafenea, centru SPA, 5 piscine cu tobogane, jocuri electronice, piscină interioară, 7 terenuri de tenis, teren baschet, teren de volei, volei pe plajă, 3 mini terenuri de tenis, sală fitness, saună, masaj, mini golf, scuba diving, tenis de masă, biliard şi diferite programe de divertisment.

Facilitati camere

Hotelul deține 651 de camere și apartamente spațioase și frumos decorate, cu balcoane sau terase mari ce oferă o vedere frumoasă către mare, piscină sau grădină. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat (inclus în tarif în perioada 15.06-15.09),TV satelit, frigider, telefon, facilități pentru prepararea cafelei și a ceaiului, baie cu uscător de păr.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul oferă 2 piscine exterioare, 5 Mini Club-uri, programe de animație pe timpul serii și al zilei, baby sitter (la cerere), loc de joacă.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.kipriotis.gr/en/kipriotis-village-resort) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere familii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Rent-a-car
Parcare
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie