Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roseland Hotel

   Marmari


Descriere

Situat la 600 de metri de plaja Marmari din Kos, Hotelul Roseland’s este amplasat pe un teren cu o suprafață de 16.000 m2, care are trandafiri și palmieri. Acesta are o piscină cu formă neregulată, cu terasă pentru plajă, un restaurant și 2 baruri.

Localizare

Situat la 600 de metri de plaja Marmari din Kos, Hotelul Roseland’s este amplasat pe un teren cu o suprafata de 16.000 m2, care are trandafiri si palmieri. Hotelul Roseland’s este situat la 3 km de plaja Tigaki si la 11 km de Aeroportul International Kos. Orasul si portul Kos se afla la 14 km.

Facilitati hotel

Restaurantul hotelului ofera un mic dejun tip bufet, precum si cina. Snack barul de la piscina serveste bauturi racoritoare si mese usoare. Sunt organizate petreceri. Acesta are o piscina cu forma neregulată, cu terasa pentru plaja, un restaurant si 2 baruri. Oaspetii mai tineri vor gasi aici o piscina pentru copii si un loc de joaca. Optiunile de divertisment includ tenis de masa, biliard si nopti grecesti. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in hol. Hotelul ofera parcare gratuita.

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat si deschidere catre un balcon privat cu vedere la Marea Egee, la munte, la piscina sau la gradina. Camerele au pat din fier forjat sau lemn, TV cu ecran de 21 inch si canale prin satelit, frigider si uscator de par.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://roselandshotel.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.