Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrysomare Beach Hotel & Resort

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Chrysomare Beach Hotel & Resort se află chiar pe plaja cu nisip din Ayia Napa. Această proprietate de 5 stele este situată in mijlocul a 54.000 m² de grădini bine amenajate și are 6 restaurante și 5 baruri.

Toate camerele și apartamentele de la Chrysomare Beach Hotel & Resort oferă facilități Smart in camere, precum sistem inteligente de iluminat și aer condiționat. Oferă TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și WiFi gratuit.

Proprietatea are un centru spa, care include tratamente de masaj, saună și cadă cu hidromasaj. Oaspeții mai activi au la dispoziție centrul de fitness sau terenul de tenis.

Funcționand din aprilie pană in octombrie, clubul pentru copii găzduiește o serie de activități distractive pentru oaspeții tineri. Pentru copii există o piscină cu tobogane de apă.

La o scurtă plimbare se găsesc mai multe baruri, restaurante si magazine. Aeroportul Internațional Larnaca se află la 54 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie