Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALTO LIDO

   Funchal


Descriere

Superb : 9.2 Booking.com Hotelul este situat la Oceanul Atlantic, la 2 km de centrul vechi al orasului Funchal, spre care asigura serviciu propriu de transport. Distanta de la aeroport la hotel este de 24 km.

Localizare

Hotelul este clasificat la 4 stele, fiind situat la 2 km de centrul vechi al orasului Funchal si are o vedere magnifica la Oceanul Atlantic. Aeroportul Internaţional din Madeira este situat la 20 de minute de mers cu masina.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurantul Baia Azul sau restaurantul a la carte Four Season, bar ce organizeaza si seri cu muzica live, cafenea, snack bar, piscine interioara si exterioara, room service, terasa cu sezlonguri, snooker, darts, sauna, sala de fitness, internet wireless gratuit numai in zonele publice, rent a car, camera de bagaje, sala de conferinta, magazin de suveniruri, facilitati pt persoane cu handicap, zona pentru fumatori. Hotelul pune la dispozitie transfer propriu spre centrul orasului.

Facilitati camere

Camerele sunt mobilate elegant in tonuri exotice, ofera vedere frontal sau partial la Oceanul Atlantic si sunt prevazute cu baie proprie, uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar, TV LCD, balcon, seif, cosmetice.

Sport si divertisment

In cursul zilei turistii se pot relaxa la piscine, sauna, snooker, sala de fitness, tenis de masa, squash, iar seara la barul cu muzica live.

Drinks & food

Turistii cazati in hotel pot servi masa in restaurantul principal  Pe langa acesta, le stau la dispozitie cafeneaua, barul si snack barul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.