Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Funchal Design Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Situat la doar 5 minute de mers pe jos de catedrala din Funchal, Aeroportul Madeira este situat la 14 km. Teatrul Municipal si portul de agrement din Funchal sunt la mai putin de 600 de metri.

FACILITATI
Te vei bucura de camere relaxante, care ofera aer conditionat, si vei putea ramane conectat pe durata sederii tale, deoarece Funchal Design Hotel ofera oaspetilor wifi gratuit.
Personalul de la receptia deschisa nonstop a Hotelului Funchal Design se poate ocupa de inchirierea de masini si ofera servicii de transfer la Aeroportul Madeira.
Hotelul are receptie deschisa nonstop, concierge si room service. In plus, Funchal Design Hotel ofera un lounge, oferind un ragaz placut dupa o zi plina.

RESTAURANT
La restaurantul cu usi din lemn sculptate, oaspetii se pot bucura de micul dejun si alte mese, intr-un cadru modern, cu lampi futuriste si o fotografie mare pe perete.
Daca sunteti in cautarea unui restaurant cu fructe de mare, luati in considerare o vizita la Taberna Madeira, Casal Da Penha sau Regional Flavours, care sunt toate situate convenabil la mica distanta de Funchal Design Hotel.

CAMERE
Unitatile de cazare de la Funchal Design au aer conditionat si modele florale elegante. Acestea au un TV LCD si o baie partial transparenta, cu pereti de sticla.
Camera dubla(30 mp)-Va rugam sa retineti ca aceasta camera nu poate adauga paturi suplimentare, ci doar 1 patut.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie