Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ocean Gardens Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Acest hotel de 4 stele se afla pe o stanca, la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Funchal. Ocean Gardens se afla la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Madeira.

FACILITATI
Acest hotel ofera camere cu balcon si vedere la Oceanul Atlantic. Facilitatile de agrement includ o piscina in aer liber inconjurata de sezlonguri. Se ofera WiFi gratuit.
La etajul 4, aproape de piscina, se afla un solar si o sauna, toate inconjurate de gradini luxuriante, asigurand oaspetilor momente placute de relaxare si liniste. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.

RESTAURANT
Hotelul serveste mic dejun tip bufet dimineata. Restaurantul are un cuptor de caramida si serveste preparate din carne la gratar si specialitati regionale. Barul cu terasa in aer liber ofera vinuri regionale si cocktailuri.

CAMERE
Camerele luminoase de la Ocean Gardens au mobilier modern din lemn. Dotarile includ aer conditionat si TV prin cablu. Unele camere au zona de relaxare separata si vedere panoramica la mare.
Unitate de cazare dubla cu vedere la mare
Camera dubla sau twin cu vedere la mare
Suita Junior cu vedere la mare
Camera superioara cu vedere la golf

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie