Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orca Praia


Descriere

Descriere hotel
Hotelul Orca Praia se bucura de o locatie privilegiata, cu vederi asupra plajei Praia do Areeiro, o plaja de nisip si pietricele, fiind localizat in amfiteatru, pe un deal deasupra marii, cu vederi superbe asupra oceanului. La numai 50 m de hotel, se afla singura plaja cu nisip vulcanic Funchal, Praia do Areeiro.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptive deschisa 24h, magazine de suveniruri, servicii de babysitting, parcare, centru rent a car, acces internet wireless si LAN, restaurant cu o capacitate de 158 de personae, cocktail bar, snack bar la piscina, centru de diving, centru spa cu tratamente faciale, masaj, gimnastica, piscina exterioara (25 m lungime si 10 m latime) cu zona de sezlonguri si umbrele.

Descriere camere
Hotelul detine 124 de camera: 86 camere duble, 35 junior suite si 3 family suite. Camerele sunt confortabile si spatioase, au fost complet renovate in 2019 si ofera vederi spectaculoase asupra Oceanului Atlantic.
Camerele double, cu o suprafata de 28 m, au vedere directa la mare, balcon si sunt dotate cu telefon, televizor prin cablu, baie cu cada sau dus, uscator de par. Mini-bar si seif (contra cost).
Junior suite, cu o suprafata de 37 m, au vedere directa la mare, balcon si sunt dotate cu telefon, televizor prin cablu, baie cu cada sau dus, uscator de par. Mini-bar si seif (contra cost).
Family suite (suprafata 52 m), perfecte pentru familiile numeroase sunt dotate cu telefon, televizor prin cablu, baie cu cada sau dus, uscator de par. Mini-bar si seif (contra cost).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie