Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palheiro Village


Descriere

LOCALIZARE
Cu vedere panoramica la Oceanul Atlantic si la Golful Funchal, Aeroportul Madeira este la 20 km de Palheiro Village - Golf, Gardens & Spa.

FACILITATI
Palheiro Village - Golf, Gardens & Spa ofera vile si apartamente de lux in domeniul istoric Palheiro Estate de 120 de hectare de pe insula Madeira. Proprietatea include un teren de golf cu 18 gauri, sala de sport si centru spa.
Palheiro Spa ofera tratamente de infrumusetare si terapii specializate, la un cost suplimentar. Centrul spa are, de asemenea, o piscina interioara si in aer liber, o baie turceasca si o sauna. In plus, oaspetii se pot bucura de gradinile botanice, pot solicita servicii de babysitting si exista WiFi gratuit in centrul de afaceri. Este disponibil si micul dejun continental, la un cost suplimentar.

RESTAURANT
Oaspetii pot alege dintr-o varietate de optiuni de luat masa, inclusiv restaurantul gourmet al proprietatii Relais & Chateaux, ceainaria Garden si Palheiro Clubhouse. Mai multe restaurante locale si un supermarket sunt la 5 minute de mers cu masina.

CAMERE
Unitatile de cazare elegante de la Palheiro Village - Golf, Gardens & Spa ofera o bucatarie moderna complet utilata si o baie cu incalzire prin pardoseala. Vilele, unele cu piscina privata, au balcoane cu vedere la Oceanul Atlantic. In toate apartamentele si vilele este disponibil WiFi gratuit.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie