Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solar da Bica

Descriere

Solar da Bica este un refugiu confortabil și liniștit. Această pensiune confortabilă are vedere la munți și are un cadru natural verde.

The Solar oferă cazare in camere și un apartament. Toate camerele au baie privată, TV prin satelit și vedere la munte.

Oaspeții apartamentului sunt bineveniți să iși pregătească mesele in bucătăria complet utilată a unității. Un mic dejun de casă, care include o varietate de gemuri și delicatese locale, este servit in fiecare dimineață la proprietate.

O piscină incălzită cu apă sărată și o saună (in plus) sunt disponibile pentru oaspeții să se bucure de o pauză de relaxare. Un lounge confortabil, cu canapele și un șemineu este, de asemenea, parte a proprietății, unde oaspeții se pot bucura in liniște de o carte sau de imprejurimile pitorești de munte. Aeroportul Internațional Madeira este la 42 de minute de mers cu mașina de Solar da Bica.

Celebrele Peșteri São Vicente, unul dintre cele mai emblematice repere din Madeira, sunt la 5 minute de mers cu mașina. Solarul liniștit are vedere la Valea S. Vicente și la munții verzi din Pădurea Laurissilva. Este un punct de plecare ideal pentru a explora coasta de nord a insulei și a vă bucura de peisajele acesteia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie