Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE CLIFF BAY

   Funchal

Descriere

Superb: 9.3 Booking.com The Cliff Bay este un hotel exclusivist de 5 stele, amplasat in partea sudica a insulei portugheze Madeira, in statiunea Funchal, la o distanta de 1 km de renumitul cazinou Madeira, 2 km de parcul Marina Funchal, Catedrala Se, Muzeul de Arta Sacra Funchal, faleza Formosa si la 17 km de Aeroportul Madeira. Hotelul ofera servicii de inalta clasa, fiind ideal pentru turistii care vor sa fie in apropierea principalelor atractii culturale din faimoasul Funchal. Cina de Revelion este obligatorie si inclusa in pretul pachetului.

Localizare:

The Cliff Bay este amplasat in partea de sud a insulei portugheze Madeira, in statiunea Funchal, la o distanta de 800 m de Stadionul Barreiros, 1,2 km de Casinoul Madeira, 1,8 km de parcul Marina Funchal, 2 km de Catedrala Se, 2,1 km de Muzeul de Arta Sacra Funchal, 2,3 km de plaja Formosa si la 17 km de Aeroportul Madeira.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un numar de 202 de camere oferind pentru turisti urmatoarele facilitati: 3 restaurante, 5 cafenele si baruri, 2 piscine in aer liber si in interior, piscina pentru copii, teren de tenis, servicii SPA, servicii concierge, servicii rent-a-car, garaj si parcare privata gratuita, transfer aeroport (contra cost), servicii spalatorie-curatatorie, servicii baby-sitting, room service, aer conditionat, internet Wifi gratuit in zona publica, telefon fix, fax si copiator.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, baie, uscator de par, fierbator cafea, minibar, LCD TV, DVD player, telefon fix, internet Wifi gratuit si seif.

Sport & Divertisment:

Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul dispune de urmatoarele facilitati :  2 piscine in aer liber si in interior, piscina pentru copii, teren de tenis, servicii SPA (club sportiv, sauna, jacuzii, baie cu abur, masaj, servicii infrumusetare).

Drinks & Food:

Serviciile de alimentatie sunt oferite in cadrul celor 3 restaurante, unde turistii pot servi atat preparate cu specific local dar si cu specific international. Hotelul mai detine 5 cafenele si baruri unde turistii pot savura sortimente variate de cafele, sucuri naturale si cocktail-uri tropicale.

Facilitati copii:

Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina special amenajata pentru ca micutii sa desfasoare activitati distractive specifice varstei acestora. Hotelul mai ofera si servicii de baby – sitting pentru siguranta si ingrijirea micutilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.