Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMENA CITY HOTEL


Descriere

Almena City Hotel este localizat in centrul orasului, asezarea sa fiind avantajoasa pentru turistii ce vor sa descopere plajele, restaurantele, magazinele si barurile din apropriere. Hotelul iti pune la dispozitie toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie pentru a avea o vacanta perfecta alaturi de cei dragi.

Descriere:

Almena City Hotel este localizat in centrul orasului, asezarea sa fiind avantajoasa pentru turistii ce vor sa descopere plajele, restaurantele, magazinele si barurile din apropriere. Hotelul iti pune la dispozitie toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie pentru a avea o vacanta perfecta alaturi de cei dragi.

Localizare:

Hotelul este situat la o distanta de 49 km. de aeroportul Dalaman. 

Website:

http://www.almenacity.com/

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, lobby, piscina, serviciu de inchiriat masini, plaja publica, bar, gradina, WI-FI, parcare gratuita, lift, terasa, TV in lobby. Se recomanda restaurantul specific turcesc pentru preparate uimitoare si gusturi autentice si piscina hotelului pentru relaxare si distractie alaturi de familie.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 49 de camere ce au urmatoarele facilitati: balcon, TV, baie cu dus, aer conditionat, seif, serviciu de trezire dimineata, WI-FI, uscator de par, mini bar, prosoape. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie