Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMOS HOTEL


Descriere

Hotelul Amos 3*, este situat in prima linie de hoteluri din Marmaris, chiar langa plaja, înconjurat de o grădină verde cu palmieri. Hotelul se afla la o distanta de 3 km de Marmaris si la 5 km de Icmeler.

Descriere:

Hotelul Amos promite oaspetilor sai o atmosfera excelenta, odata cu facilitatile si serviciile oferite. Un avantaj principal al acestui hotel este privelistea unica asupra plajei si a marii, conturata de structura sa arhitecturala. 

Localizare:

Hotelul Amos este localizat in centrul orasului Marmaris, la mai putin 5 km. de plaja Icmeler.

Website:

http://hotelamos.com/#section-gallery

Facilitati hotel:

Hotelul beneficiaza de restaurant, restaurant a la carte, piscina exterioara, piscina pentru copii, spalatorie, aer conditionat, receptie 24 h, internet WI- FI gratuit, lift, curatatorie. Hotelul este o unitate de cazare excelenta atat pentru familii cu copii, cat si pentru cupluri, oferind o paleta de facilitati diverse. 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate astfel: balcon, uscator, seif, aer conditionat, mini bar, sistem de alarma, baie cu dus, telefon, articole de toaleta gratuite. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie