Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anahita Golf & Spa Resort

   Trou Deau Douce Vezi locatia pe harta


Descriere

Anahita Golf & Spa Resort, adăpostit pe coasta de est a insulei Mauritius, in localitatea Grande Rivière pune la dispoziție un centru de fitness, un centru spa și o piscină. Oferă acces gratuit la terenurile de golf Anahita și Ile aux Cerfs.

Unitățile in sistem self-catering, decorate elegant au mobilier modern. Fiecare unitate are WiFi gratuit, TV cu ecran plat, bucătărie și cameră de zi. Pune la dispoziție o terasă și o piscină mică și adancă sau o piscină.

Anahita Golf & Spa Resort oferă o varietate de restaurante cu specific diferit, de la cel local, la cel mediteranean. Restaurantul Origine servește micul dejun in fiecare zi, iar serviciul de room service este disponibil la cerere. Oaspeții pot savura cocktailuri la Barul Vu, unde in anumite seri se oferă un program de divertisment live.

La proprietate sau in imprejurimi se pot desfășura activități precum scufundări, snorkelling și pescuit. Oaspeții pot juca gratuit partide de tenis și golf pe cele 2 terenuri de golf ale proprietății, amenajate de Ernie Els and Bernhard Langer. Aceștia se pot relaxa, de asemenea, pe plaja excusivistă de pe insula Ile aux Cerfs.

Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 60 km, iar la cerere poate fi pus la dispoziție un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie