Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mykonos Blanc


Descriere

Mykonos Blanc membru al grupului LVX Preferred Hotels and Resorts, este un hotel luxos de tip boutique, de 5 stele, situat pe malul mării, in Mykonos.

Hotelul luxos de tip boutique, Mykonos Blanc combină interiorul colorat simplu și zonele amenajate exterioare cu albastrul intens al Mării Egee si stilul de viată cosmopolit specifice insulei Mykonos, oferind un cadru ideal pentru o sejur de neuitat in golful popular Ornos din Mykonos.

Hotelul Mykonos Blanc oferă 42 de camere si suite luxoase, tip boutique, la malul mării. Acest hotel luxos de vis, reprezintă o destinatie ideală pentru a experimenta viața la mare. Usile arcuite si zonele de living luminate de lumanări oferă acest sentiment minunat. Urmati aleea spre piscină, prin grădina minunată, admirand peisajul de vis al rivierei și apele albastre ale golfului Ornos din Mykonos. Camerele au cadă cu hidromasaj relaxantă cu vedere la mare, oferind un cadru romantic sau seri cu prietenii, in propria zonă de lounge cu baie privată.

Cu toate acestea, la cativa pasi mai departe pe coasta golfului Ornos, calmul retras este inlocuit de distractia animată din Mykonos, cu o gamă variată de restaurante premiate si baruri pe plajă. Oaspeții pot savura arome gourmet exotice la Kuzina Mykonos, preparate din bucătăria fusion la Pasaji’s Asian sau mancăruri din bucătăria italiană la Farina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie