Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lilium Santorini Villas

   Messaria

Descriere

Lilium Villa se află pe marginea caldeirei şi pune la dispoziţie o piscină cu facilităţi de hidromasaj. Camerele oferă vedere la Marea Egee şi la vulcan. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întregul hotel.

Localizare

Lilium Santorini Villa se află pe marginea Caldeirei, la doar 2 km de centrul staţiunii Fira, iar turiștii se pot bucura atât de liniștea hotelului cât și de atracțiile și activitățile orașului. Acest hotel modern se află în vecinătatea atracțiilor populare ale orașului cum ar fi Pyrgos Village, Art Space, Megalochori-Traditional Village.

Facilitati hotel

Restaurantul hotelului serveşte preparate mediteraneene, gătite creativ cu ingrediente proaspete şi prezentate foarte frumos de către bucătarul hotelului. Seara, oaspeții sunt invitați să se relaxeze în lounge bar confortabil ce oferă cocktailuri exotice la piscină. Fie că sunt pasionați de fitness sau doar caută un mod de relaxare după o zi grea, turiștii vor fi încântați de facilitățile de recreere de top cum ar fi cada cu hidromasaj, piscină exterioară, spa și centru wellness, centru de cosmetică sau masaj. 

Facilitati camere

Hotelul Lilium Santorini a fost renovat în anul 2013 și pune la dispoziția oaspeților 32 camere, toate emanând o atmosferă de armonie și pace totală. Aceste camere sunt frumos decorate, în nuanțe plăcute, ce emană un aer de liniște și curățenie. Elegante și spațioase, unitățile de cazare combină luxul și minimalismul în fiecare detaliu, pentru a da o notă de romantism fiind dotate cu aer condiţionat (gratuit), TV Satelit, baie proprie, uscător de păr, minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Recepție 24h