Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARONA GRAN HOTEL & SPA

   Los Cristianos


Descriere

Tripadvisor - Certificat de excelenta Hotel elegant ce ofera servicii excelente, este amplasat in Los Cristianos, sudul insulei Tenerife, la plaja, pe faleza. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din sudul insulei este de 17 km. Hotelul este recomandat doar pentru adulti.

Localizare:

Arona Gran este un hotel elegant de 4 stele situat pe faleza din statiunea Los Cristianos. Turistii se vor bucura de vegetatie luxurianta in interiorul si exteriorul hotelului fiind ideal pentru turistii care vor sa se bucure de soare, plaja si relaxare. Portul Los Cristianos se afla la 1 km distanta, iar aeroportul international Reina Sofia se afla la o distanta de 17 km.

Facilitati hotel:

Hotelul le ofera oaspetilor sai 391 camere, camere adaptate special pentru persoanele cu mobilitate redusa, restaurant “Las Vegas” de tip bufet, restaurant grill “La Palapa Grill” de tip a-la-carte, un snack bar, 2 pisicine (incalzite pe perioada iernii), galerie de magazine, centru-Spa, internet wi-fi in zonele publice, programe de divertisment, sala de conferinte, serviciu de spalatorie/curatatorie. Contracost turistii beneficiaza de: sala cu 2 terenuri de squash, tenis de masa, billiard, sauna.

Facilitati camere:

Camerele puse la dispozitie de catre hotel oaspetilor sai sunt spatioase si confortabile si dispun de urmatoarele facilitate: terasa sau balcon, aer conditionat, TV prin satelit, telefon dial-up, uscator de par, seif si minibar (contra cost).

Sport si Divertisment:

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul le pune la dispozitia turistilor 2 piscine (incalzite pe perioada iernii), galerie de magazine unde turistii pot face cumparaturi ( magazin de haine, de bijuterii, de electronice, articole de plaja ), programe de divertisment cu show-uri live in fiecare seara. Facilitati contracost: sala cu 2 terenuri de squash, tenis de masa, billiard.

Drinks & Food:

Turistii pot savura preparate din bucataria locala si bucataria internationala la restaurantul de tip bufet “Las vegas” din cadrul hotelului unde vor avea parte si de “show cooking” din partea bucatarilor. Hotelul are si un restaurant grill “La Palapa Grill” de tip a-la-carte unde turistii pot servii pranzul si un snack bar. In restaurant, pentru cina, se impune un dress code pentru barbati. Acestia trebuie sa poarte pantaloni lungi si incaltaminte inchisa (fara papuci, sandale).

Spa & Welness:

Centrul-Spa al hotelului, Soye Welness Center, le ofera turistilor o gama larga de servicii precum masaj si pachete de infrumusetare.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.