Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aguamar Apartamentos

   Los Cristianos Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel este amplasat în centrul stațiunii Los Cristianos, la aproximativ 900 de m de plaja cu nisip și pietriș, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 18 km.

Dotări

Cele 140 de apartamente sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Aparthotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În ce privește timpul liber, aparthotelul mai oferă, pe lângă squash, un spa și un solariu, și minigolf, tenis de masă și biliard contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie