Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alykanas Village Resort

   Alykanas


Descriere

Amplasare

Acest resort se află în Alikanas, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un serviciu de spălătorie, un medic de la hotel și o zonă pentru fumători. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Camerele mai au și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Complexul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, tenis de masă și aerobic. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.