Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Palace Hotel

   Laganas


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă oferă un mediu ideal atat pentru oameni de afaceri cat și pentru familii și se află la o scurtă plimbare față de centrul orașului Laganas. Cel mai apropiat aeroport este Zakynthos (ZTH), distanța este de aproximativ 4 km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 118 camere intr-o clădire principală cu 3 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, călărie, scufundări subacvatice, o sală de fitness și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun continental, pranz și o cină de la bufet sau à la carte sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.