Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELUSSI BEACH

   Drosia Zakynthos


Descriere

Belussi Beach Hotel & Suites se afla la mai putin de 4 km de statiunea Tsilivi, care are un centru comercial si mai multe baruri. Orasul Zakynthos este situat la 12 km, iar Aeroportul International Zakynthos, la 14 km. Hotelul ofera parcare privata gratuita.

Localizare

Belussi Beach Hotel este situat intr-o zona minunata, in Drosia Kipseli, la 14 km de aeroport si la numai 4 km de statiunea turistica Tsilivi. 


 

 

Facilitati camere

Hotelul Belussi Beach este format din 70 de camere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat gratuit, TV prin satelit, telefon, baie cu dus sau cada, frigider, chicineta, seif (contra cost, 20 euro/ saptamana), balcon cu vedere la gradina sau laterala la mare. Camerele au o suprafata de 35 mp.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de receptie, restaurant, snack bar, piscina exterioara, jacuzzi, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja gratuite, internet corner, acces Wi-Fi in spatiile publice (contra cost, aprox. 10 euro/saptamana), masa de biliard, sah, parcare privata gratuita, casa de schimb valutar, inchirieri de masini si motociclete, servicii medicale (la cerere), facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Facilitati copii:  Piscina exterioara, loc de joaca.

Piscina: Piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri gratuite. 

Plaja: Hotelul se afla pe plaja cu nisip si pietricele, iar apa este putin adanca. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.