Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE LUXURY SUITES


Descriere

LOCALIZARE: La aproximativ 18 km de orasul Zakynthos, intr-o frumoasa zona de padure din Vassilikos. Plaja cu nisip se afla la aproximativ 800 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 2 etaje, 82 de camere distribuite intr-o cladire principala si 3 cladiri secundare. Acesta pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 14:00, check out pana la ora 10:00), lobby bar, parcare, 2 restaurante, snack bar, conexiune la internet wireless gratuita, piscina exterioara , piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, terasa, gradina, centru SPA & wellness cu diverse tratamente si proceduri, fitness, tennis.


FACILITATI CAMERE: Standard Junir suite: au in jur de 30-35 mp, vedere la gradina sau la mare, dispun de pat dublu/ 2 paturi twin, zona de living cu canapea extensibila pentru copii, patut pentru copii ( la cerere, gratuit), pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, internet (gratuit), seif (gratuit), TV cu ecran plat , aer conditionat. Camerele cu vedere la gradina sunt situate la etajele inferioare ale hotelului.
Maisonette- sunt compuse din 2 etaje : la parter se afla un living cu canapea pentru copii iar la etaj este dormitorul cu pat dublu si baia.
Apartamentele dispun de dormitor cu pat dublu separat de living cu canapea dubla potrivita pentru 2 adulti sau 3 copii.
Camerele dubla au capacitate maxima de 2 persoane, au pat dublu, pe jos au pardoseala, dispun de balcon, au vedere la mare sau la gradina ( in acest caz sunt situate la parter).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie