Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVO SUITES

   Kalamaki


Descriere

LOCALIZARE: aproape de Kalamaki Bay, o zona pitoreasca cu intare lina in apele calme, Aeroportul Zakynthos este la 3 km de locatie. Laganas este la 10 minute de mers cu masina.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 de ore, magazine, gardina, conexiune internet wireless gratuita inclusiv in camere, piscina rectangulara cu sezlonguri si umbrele, terasa, bar, muzica live, restaurant, SHO W cooking, activitati pentru adulti : darts, air hockey, aerobic, karaoke, loc de joaca pentru copii interior si exterior.


FACILITATI CAMERE: Maisonette-le au zona de living la parter cu vedere la piscina su 2 canapele, dormitor cu pat dublu la etaj, baie cu dus, uscator de par, halate si papuci de baie, conexiune internet wireless, TV, aer conditionat, mini frigider, seif. Capacitate maxima 2 adulti.
Swim up suite dispun de pat dublu, zona de living cu 2 canapele, baie cu dus, acces la piscina. Acestea au capacitate de la 2 la 4 adulti ( nu se accepta acomodarea cu copii ).


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.