Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Circuite

Circuitele va ofera posibilitatea de a vizita mai multe destinatii, intr-o singura excursie. Puteti strabate toata Europa sau cel putin o mare parte din aceasta, dar si Asia, America sau Africa.

In plus, o sa aveti oportunitatea de a cunoaște o țară, o regiune sau o parte importantă a unui continent într-o perioadă scurtă de timp și într-un buget optim pentru dumneavoastra.

Programele sunt concepute pentru turisti de toate varstele, vizand cele mai interesante obiective turistice ale unor destinații excepționale pentru a va oferi experiențe de călătorie inedite.

Puteti opta pentru programe cu transport autocar sau avion, toate fiind organizate de parteneri cu experienta.

In cadrul circuitelor veti beneficia de ghid turistic pentru a cunoaște cât mai multe lucruri despre destinațiile vizitate, transport, cazare si masa – in functie de optiunile alese.

Costurile sunt optime, iar călătoria lipsită de grijile organizatorice, deoarece toate rezervările și pregătirile necesare călătoriei fiind asigurate de consultanții noștri în turism.

Oferim si circuite in interiorul tarii, pe o zi sau mai multe unde veti putea descoperi frumusetile tarii noastre, vizitand obiective precum: Delta Dunarii, Manastirile din Nordul Moldovei, Maramures etc.

Rezerva acum