Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Complexul President

Wählen Sie bitte:
Wählen Sie bitte:

Complexul President este situat la liziera padurii, iesirea spre Beius, la 800 de metri fata de centrul statiunii. Acesta dispune de 3 hoteluri: Hotelul President, Aqua President si President Spa dispuse in imediata apropiere.
Acest complex sta la dispozitia clientilor atat pentru concedii de odihna si tratament cat si pentru organizarea de conferințe, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunți, botezuri, zile onomastice, etc.).
Hotelul President va pune la dispoziție 86 de camere si 6 apartamente. In anul 2011 s-a construit o noua aripa a complexului, iar cele 56 de camere si 4 apartamente din aceasta constructie sunt incadrate ca superior. Majoritatea camerelor dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Apartamentele sunt compuse din dormitor si living cu canapea extensibila.

Servicii de masa
Masa se acorda in restaurant President, categoria I, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem bonuri valorice. Pe perioada sezonului estival 01.06-15.09.2016 mesele (mic dejun, pranz, cina) care sunt parte a sejururilor cu masa inclusa vor fi servite sub forma de bufet suedez.
Restaurantul dispune de o terasă acoperită, folosită vara, cu o capacitate de 200 de locuri. Forma terasei permite organizarea de petreceri private de până la 40 de persoane, în condiții de intimitate.
Taverna boierului este o construcție aparte, situată în curtea hotelului, cu capacitate de până la 60 de locuri, fiind inaugurată în 2013. Dispune de o bucătărie open-space si poate fi ușor configurată pentru lansări de produse, expoziții de artă sau conferințe.

Servicii
Hotelul dispune de 3 sali de conferinta dotate cu ecran, flipchart, videoproiector si instatalatie de traducere simultana si acces la internet.
Din punct de vedere al servicilor de entertainment si SPA, hotelul beneficiza de: piscina in aer liber, piscina acoperita -deschisa pana la ora 02.00 AM, piscina cu apa termala, baza tratament, teren sport mixt, sala fitness, sauna (de 16 persoane), jacuzzi, solar, pista de mini-golf, teren sintetic de fotbal.
Piscina acoperită dispune de un acoperiș retractabil, care se poate deschide în zilele călduroase. Sauna uscată, cea umedă și cea cu infraroșii se găsește în incinta piscinei acoperite. Un bar și sala de sport sunt în imediata vecinatate. Una din piscinele exterioare este pentru copii, fiind cu apa de mica adâncime. Toate piscinele din cadrul Hotelului President sunt cu apă termală, oligominerală.
În cadrul Complexului President exista terenuri de zgură și două de fotbal pe iarbă sintetică. Accesul este gratuit pentru clienții hotelului, dispunând de echipamente sportive la recepție. La cerere, se asigura instructor de tenis.
In cadrul bazei de sanatate a Hotelului President, personalul medical de specialitate va pune la dispozitie urmatoarele tratamente: electroterapie, unde scurte, ultrasonoterapie, laserterapia, magnetoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie, elongatii.
În plus, aici activeaza unicul cabinet anti-aging autorizat de către Institutul Ana Aslan din judeţul Bihor, sub îndrumarea Dr. Ana Goicu Toie. În cadrul cabinetului se realizează atât tratamente geriatrice cât şi cosmetice.
Hotel President vă oferă în exclusivitate în Băile Felix:
Peloidoterapie (terapie) cu nămol sapropelic (nămol rezultat prin putrefacția materiei organice în lipsa oxigenului, de culoare neagră și cu miros sulfuros) de Balta Albă, care are un efect extrem de benefic asupra: pielii (psoriazis, eczeme cronice), circulației arteriale, afecțiuni reumatismale, afecțiuni posttraumatice ale aparatului locomotor, afecțiuni neurologice centrale și periferice, afecțiuni ginecologice (metrite, anexite, sterilitate).
Extractele naturale (100%) din acest nămol (sare, spumant de baie, extract de alge) pe lângă indicațiile de mai sus au efect deosebit asupra sistemului imunitar, nervos central cu rol sedativ și antistress. Extractul de alge care conține aminoacizi, vitamine și oligoelemenete are un efect benefic în aplicarea facială (mască) în prevenirea ridurilor, protecție în prevenirea iritațiilor, în acneea purulentă).
Vă mai sunt puse la dispozitie băi de plante (flori de fân, lavandă, crușin) cu efect sedativ și antistres precum si dușuri subacvale cu extract de sare.
Toate procedurile au la bază apa termală.
 
Activitati
Balta de pescuit naturală din curtea hotelului adăpostește trofee ce așteaptă să fie capturate. Una dintre capturi poate fi păstrată si se ofera pregătirea capturii în mod gratuit la bucătăria hotelului.
Puteti opta pentru jogging, trecking si plimbări in padurea Felix, din spatele hotelului sau pe Aleea Sărutului care face legătura între Hotel President și centrul Stațiunii Băile Felix, aflat la doar 900 metri depărtare. Pădurea reprezintă și locul ideal unde se pot organiza activități recreative gen paint-ball.
Iubitorii golf-ului pot beneficia în apropierea hotelului, în locația unui partener, de lectii de la profesor, cu echipament propriu sau închiriat. Se asigura transfer la terenul de golf, iar clienții Hotelului President beneficiază de tarife preferențiale în cadrul complexului.
Se pot organiza la cerere plimbări călare, în cadru natural, pe cai antrenați special pentru acest lucru,dar si plimbări cu caruța sau cu caleașca.
 
Se recomanda vizitarea municipiului Oradea, fiind situata la doar 10 km de Hotel President, dar si excursii in judetul Bihor: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai, Cetatile Ponorului (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase si un rau subteran).
 
La cerere se pot organiza diferite activități recreative specifice team-building-urilor, petrecerilor tematice ori pentru diferite segmente de vârstă, în apropierea hotelului. Amintim între acestea: tiroliana, plimbare cu ATV-urile, paintball, zorbing, tură de trekking în zona Betfia, speologie în Avenul Betfia.
 
Observaţii

  • La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.
  • Se asigura gratuit: accesul la piscina, parcare.
  • Clienții cazați în cadrul Hotelului President beneficiază de reduceri la accesul în Aqua Park, iar la sejururile de peste 5 zile se primește o zi de acces gratuit.
  • Check in incepand cu ora 14:00, check-out pana la ora: 12:00.
  • Sambata si duminica nu se efectueaza tratament.

Rezerva acum

 

Complexul President