Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Croaziere

Croazierele se adreseaza tuturor celor care isi doresc o aventura maritima de lux si tuturor celor care doresc sa exploreze zone exotice, putin circulate, sa vada porturi despre care au citit in carti sau au vazut in filme si care viseaza sa traiasca cel putin o data in viata experienta unei calatorii de o rara splendoare.

O croaziera poate dura de la 3-4 zile, pana la faimoasele grand voiaje de 130 sau 335 zile in jurul lumii si sunt grupate in mai multe categorii, in functie de preferintele si posibilitatile clientilor: honeymoon, lux, grand voiaje, family, grupuri, singles, world cruises, tematice, etc.

Ofertele din categoria Croaziere includ calatorii in Nordul Europei, Marea Mediterana, Asia de Sud – Est, America de Nord si Sud, insule exotice si trasee transatlantice.

Navele sunt adevarate palate plutitoare, iar pasagerilor de la bord le sunt oferite diverse programe de entertainment, care le vor imbogati zilele . Destinate turistilor care nu se dau in laturi de la nimic pentru a petrece o adevarata vacanta de vis, croazierele sunt una dintre cele mai fascinante si extravagante tipuri de calatorie si vacanta din lume.  Cu toate acestea, crozierele nu inseamna neaparat cheltuirea unor sume exorbitante de bani, existand si variante low-cost.

Indiferent de durata croazierei alese veti putea vizita cele mai ispititoare puncte de pe glob, fiecare total diferit de precedentul. De abia va veti fi revenit din admirat frumusetiile unei tari si veti fi coplesit de o alta.

Acceptati ospitalitatea mandrilor mauri; fiti incantati de gratioasele dansatoare thailandeze.Targuiti-va cu comerciantii din bazarele Egiptului.Urmariti pestii exotici ai Pacificului, minunatele pasari ale Asiei si impunatorii elefanti ai Indiei.Calatoriti in corabiile chinezesti, cu elicopterele Australiei, sau magarii spanioli… si dupa fiecare exeperienta va puteti retrage in paradisul unei nave de croaziera pentru a va relaxa si absorbi fiecare eveniment al zilei…

Rezerva acum