Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. [OK]

Hotel Aqua Sol

Wählen Sie bitte:
Wählen Sie bitte:

Hotelul Aqua Sol este situat în centrul staţiunii Hajduszoboszlo, fiind singurul hotel cu acces direct gratuit la Hungarospa şi Aqua Palace (prin pasarelă).

Hajduszoboszlo este considerat a fi “Mecca reumaticilor‘. Avand o istorie in industria balneo de 70 de ani, apele din aceasta statiune au un continut bogat in sare, iod si brom. Datorita acestor proprietati sunt recomandate in tratarea diverselor afectiuni ale aparatului locomotor. Atat baile cat si inhalatiile au un efect pozitiv in tratarea afectiunilor interne, ale pielii si ginecologice.

Hotelul dispune de 142 camere din care 2 apartamente speciale, 6 apartamente, 6 camere pentru persoane cu handicap si 128 camere cu doua paturi. Camerele beneficiaza de aer conditionat, telefon, acces la internet, minibar, televiziune prin satelit, televizoare si seif. Baile sunt dotate cu cada. Pentru turistii cu diverse alergii sunt puse la dispozitie 6 camere speciale. Exceptand 6 camere, toate celelalte au logii, balcoane sau balcoane frantuzesti. Apartamentele sunt alcătuite din living şi dormitor despărțite iar suitele dispun de un jacuzzi în living. La cerere, in apartament pot fi puse chiar si 3 paturi suplimentare, deci este la indemana familiilor. In ambele camere sunt televizoare si usi despartitoare, asigurand odihna tuturor. Toate camerele sunt pentru nefumatori!

La parterul hotelului se afla un restaurant cu  aer conditionat care oferă mic dejun buffet suedez imbogatit cu produse Bio si Vital, diferite meniuri à la carte; meniuri cu specific unguresc şi internaţional.

In lobby se afla barul de zi unde se poate fuma.

Dupa-amiaza intre orele 16,00 – 17,00 se serveste un bufet din cafea si prajituri.

Servicii: mai multe tipuri de piscine și băi distractive, băile termale ”Pavai”, băi romane, saune de diferite tipuri, piscine pentru mămici și bebe, săli de diferite tipuri pentru copii, jacuzzi, 2 tobogane pentru copii, căsuță de joacă, băi private, servicii de wellness și fitness, surf, teren de squash.”

Facilităţi: garaj, parcare, fax, xerox, schimb valutar, magazin de suveniruri, lift, sală de conferinţe, business center, în holul hotelului drink bar, room-service.

Hotelul beneficiaza de parcare nepazita, cu o capacitate de 140 locuri si 13 locuri in garaj.

La parterul hotelului se afla o sala de conferinta cu o capacitate de max. 100 pers., un centru de afaceri si o sala de tratative cu o capacitate de 10 pers.

Dotari tehnice: combina audio, casetofon, video, amplificator, pupitru, proiector diafilme, retroproiector, flip-chart, indicator cu laser, stativ pentru microfon, microfon portabil si cu cablu, videoproiector, ecran de proiectie, xerox, fax,conexiune internet, laptop.

Secţia de terapie: examinare reumatologică, masaj, gimnastică medicală, balneoterapie, fizioterapie şi terapie cu sare.

Nu sunt indicate băile pentru cei care au următoarele afecțiuni: inflamații acute, tumori, hipertensiune, boli contagioase, boli contagioase dermatologice, sarcina.

Hotelul accepta cecurile de calatorie si urmatoarele tipuri de carti de credit : VISA, Mastercard, Maestro, American-Express.

Programe opţionale:

  • Seară cu program folcloric
  • Seară de teatru în Debrecen
  • Hortobagy
  • Excursie la Tokaj
  • Tur de oraş în Eger

Rezerva acum

 

Hotel Aqua Sol