Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAKRA

   Albena

Descriere

Kaliakra este un hotel cu arhitectura originala, situat pe malul marii. Datorita serviciilor sale de calitate este numit "perla Ultra All Inclusive". Hotelul a fost renovat in anul 2007.
Localizare

Hotelul Kaliakra este situat pe plaja statiunii Albena, in partea de nord si ofera clientilor vedere panoramica asupra statiunii si Marii Negre.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului, turistii dispun de urmatoarele facilitati: restaurant principal cu terasa, snack bar, bar in lobby, piscina exterioara, spatiu de joaca pentru copii, casa de schimb valutar, parcare, lounge bar, birou de schimb valutar, volei pe plaja, facilitati pentru copii, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, acces internet WIFI gratuit, sala de conferinte.

Facilitati camere

Hotelul Kaliakra are 159 de camere confortabile, cu acces la internet, telefon, radio, TV prin satellit, seif, mini-bar (contra cost), baie cu dus, telefon, uscator de par. Toate camerele dispun de balcon cu vedere spre mare.

Sport si divertisment

Turisti se pot bucura de numeroase facilitati pentru petrecerea timpului: volei si fotbal pe plaja, tenis de masa, biliard, piscina exterioara, darts, boccia, sah.

Drinks & Food

Hotel pune la dispozitia turistilor restaurantul principal (Kaliakra) in care sunt servite meniuri variate cu specific national si international. De asemenea, restaurantul organizeaza seri tematice, cu specific bulgar, mediteranean, italian.Turistii pot servi bauturi racoritoare alcolice si nonalcolice in cadrul barului de la piscina si in Lobby bar.

Facilitati copii

Copii se bucura de piscina pentru copii, mini club, teren de joaca, meniu pentru copii in restaurant principal, programe de animatie, activitati sportive, minidisco.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde sala de fitness, salon de aerobic si program de gimnastica in apa.

Site web

http://www.hotelkaliakra.com/index.php/en/info/1

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.