Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domogled

   Baile Herculane


Descriere

Pachetul de Paste 21-25.04 (4 nopti) include:  Cazare - 4 nopți  Mese tip bufet* o 21.04.2022 - cină o 22.04.2022 - mic dejun, dejun, cină o 23.04.2022 - mic dejun, dejun, cină o 24.04.2022 - mic dejun - Prânz Pascal (bufet de Paște) – în data de 24.04.2022 - cu slujbă religioasă oficiată de către un preot ortodox, care va sfinți masa. - Cină festivă de Paște (fond muzical) în data de 24.04.2022 - se va servi vin alb la carafă, Chardonnay, Domeniile Sâmburești. o 25.04.2022 - mic dejun  1 ședință masaj (15 min./pers)  1 ședință saună (15 min./pers)  Acces la piscina interioară de agrement pe toata perioada sejurului *mesele tip bufet includ băuturi răcoritoare non-alcoolice Servicii suplimentare contra cost: Jacuzzi, masaj de relaxare, masaj medical, masaj anticelulitic, terapii antistres, împachetări cu miere, băi de plante. Turiștii pot participa la Slujba de Înviere la Mănăstirea cu hramul Nașterea Maicii Domnului din Băile Herculane, înființată în 1998 sau Biserica Schimbarea la Față, a cărei piatră de temelie a fost pusă la data de 30 august 1803. De asemenea, la numai 22 km de Băile Herculane se află Mănăstirea Sf Ana din Orșova.

Localizare

Hotel Domogled, complet renovat in anul 2013, este pozitionat in centrul statiunii.

Facilitati hotel

Locatia dispune de o baza de tratament cu o suprafata totala de 1182 mp cu posibilitatea efectuarii de proceduri complexe sub supravegherea atenta a personalului medical. Alte facilitati si servicii puse la dispozitia clientilor sunt : 2 lifturi, restaurant cu 280 de locuri, bar de zi, sauna, jacuzzi, biliard, loc de joac copii, parcare. Bază de tratament: în incinta hotelului.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: mobilier nou, bai individuale renovate, minibar, TV, telefon si un balcon de unde oaspetii locatiei pot admira peisajul montan mirific ce inconjoara statiunea.

Tratamente balneare

Baza de tratament asigură tratamente complexe pentru: afecțiuni reumatismale inflamatorii (spondilită anchilozantă); afecțiuni reumatismale degenerative spondiloză cervicală, dorsală şi lombară); afecțiuni posttraumatice; afecțiuni neurologice  periferice - pareze şi paralizii); afecțiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice, afecțiuni metabolice). În baza de tratament a hotelului (suprafață de 1182 mp) se pot efectua zilnic 1.075 proceduri.

Proceduri si tratamente

Băi cu ape minerale termale sulfuroase şi cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât şi în bazine, cu posibilități de  kinetoterapie; inhalatii cu aerosoli; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; kinetoterapie; crenoterapie, salina artificiala, sauna. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.