Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BELLA MUZICA

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Bella Muzica este amplasat intr-o cladire veche de 400 de ani, cu arhitectura de inspiratie neoclasica, complet renovata si amenajata pentru noua sa destinatie, totodata pastrand elementele arhitecturale care i-au asigurat farmecul de-a lungul secolelor. Asezat in centrul istoric al orasului Brasov chiar in Piata Sfatului, hotelul Bella Muzica va asteapta sa petreceti un sejur deosebit intr-o ambianta incarcata de istorie.

FACILITATI UNITATE
Aer conditionat, internet wireless gratuit, inchirieri de masini, parcare cu plata in apropiere, garaje cu plata in apropiere (hotelul nu are parcare proprie), plata cu carti de credit, bar, restaurant / bucatarie mexicana, ungureasca si internationala.

DESCRIERE CAMERE
Camerele au diferite tipologii, acces gratuit Wi-Fi, aer conditionat, baie cu cada sau dus, minibar, TV LCD, uscator de par, articole de toaleta gratuite, seif, telefon. Toate camerele au pat matrimonial.

POLITICI:
Nu sunt acceptate animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie