Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LIDO

   Bucuresti


Descriere

Este incadrata in curentul modernist, cu elemente Art Deco, ceea ce ii confera o frumusete aparte si o valoare istorica de neegalat. Luxul, eleganta si bunul gust al acelor vremuri sunt principalele caracteristici pe care ne-am bazat atunci cand am creat si decorat spatiile hotelului nostru. Astfel, daca sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere acces la principalele atractii turistice sau daca doriti sa ajungeti rapid in orice parte a orasului suntem alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
Camerele Hotelului Lido by Phoenicia sunt spatioase, izolate fonic si mobilate luxos, toate beneficiaza de aer conditionat. Majoritatea camerelor sunt prevazute cu birou, TV cu ecran plat, minibar si facilitati pentru prepararea de cafea si ceai. Camerele au o baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite, iar unele includ si o zona de relaxare. Toate camerele sunt dotate cu dressing si au un decor ce imbina aerul modern al prezentului cu eleganta Bucurestiului Interbelic. In intreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit
MASURI COVID:


Toti angajatii nostri poarta masti si manusi de protectie.Personalul de la HSK nebulizeaza fiecare camera, precum si toate spatiile comune,purtand echipament de protectie, compus din: halat de unica folosinta, manusi de protectie,masca, liziera/ochelari de protectie.Dezinfectam si curatam spatiile de cazare cu produse avizate de Ministerul Sanatatii siOMS, fiind produse cu grad inalt de dezinfectie pe parte virucida, microbiana, bactericida,fungicida, sporicida.Igienizam riguros si frecvent toate spatiile comune, inclusiv interiorul, butoaneleliftului, clantele usilor, desk-ul din Receptie dar si alte zone cu un grad ridicat de contact, lafiecare 30 de minute.Am montat dispensere cu dezinfectant pentru maini in lift, pe culoarele hotelului si incelelalte zone comune ale hotelului;In fata receptiei am montat un panou special destinat masurilor de prevenire Covid 19,cu dozator de maini incorporat, functional pe baza de senzor, alimentat cu dezinfectantpentru maini.Punem la dispozitia oaspetilor termometre cu infrarosu pentru verificareatemperaturii acestora, manusi si masti de protectie. Acestea sunt disponibile la receptie si suntoferite oaspetilor gratuit. La check-in oaspetii sunt invitati sa completeze pe propriaraspundere formularul anti covid 19.In aceasta perioada spalarea lenjeriilor si prosoapelor se realizeaza folosindu-se ocantitate sporita de produse dezinfectante.Se pastreaza distanta sociala intre angajati si oaspeti.Am montat panouri de protectie in zona receptiei.Monitorizam cu grija starea de sanatate a angajatilor.Ne informam angajatii permanent cu privire la masurile de siguranta ce necesita a firespectate in vederea prevenirii si raspandirii virusului Covid-19.Monitorizam in permanenta personalul responsabil de efectuarea igienizarii spatiilorhotelului pentru a ne asigura ca nu este omis nimic din procedura standard.Personalul din Brasseria Lido poarta masti si manusi de protectie.Mesele din Brasseria Lido sunt asezate cu respectarea noilor masuri de distantaresociala impuse, la distanta de 2 m una de cealalta si sunt dezinfectate riguros, dupa fiecareclient.In Brasserie clientii sunt acceptati pe baza de rezervare, lasand numarul de contact,pentru o eventuala ancheta epidemiologica.La intrarea in brasserie am amenajat o zona cu dezinfectanti pentru maini si toti clientiisunt invitati sa se dezinfecteze, inainte de a intra.Toata materia prima este achizitionata din surse sigure si este igienizata, inainte de a fiprelucrata.Meniul din Brasserie a fost restrans, astfel incat sa putem asigura oaspetilor nostrinumai consumul de produse proaspete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.