Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RIN GRAND

   Soseaua Vitan Barzesti Nr 7, Cod 042121, Bucuresti Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel RIN GRAND este un hotel modern, construit in 2007, cu o gama de servicii adaptata perfect celor care sunt in calatorii de afaceri sau de placere.
Cand sunt rugati sa spuna cele mai importante 3 motive pentru care apreciaza hotelul, oaspetii mentioneaza: curatenia, serviciile si raportul calitate – pret.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada - in camerele de lux, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, telefon, birou.
Număr total camere: 489
Duble: 466 - 71 de camere duble matrimoniale standard, 25 de camere duble twin standard, 173 de camere duble matrimonial superior, 197 de camere duble twin superior.
Apartamente: 1 - apartament royal suite, mobilat si decorate cu stil.
Apartamente junior: 22

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie - supraetajata, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, lift, seif, camera de bagaje, aer conditionat, statie de incarcare autoturisme electrice.
Servicii: room service, spalatorie, calcatorie, fax/copiator, serviciu de concierge, serviciu de trezire, transfer de la/la aeroport.

Locatie:
Hotel RIN GRAND este amplasat in sud-estul Bucurestiului, la 10 minute de Piata Unirii si de centrul comercial si istoric al orasului. Ca si puncte de interes in apropierea hotelului: centru comercial Vitantis, Vitan Mall, Sun Plaza.

Politici:
Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
Restaurantul cu specific international "La Boema" si Piano Bar-ul din incinta complexului va ofera preparate savuroase si o selectie riguroasa de bauturi.
Hotelul dispune de inca doua restaurante cu o capacitate de 100, respectiv 550 de locuri care pot fi rezervate pentru evenimente private sau conferinte.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 25 - Centrul de conferinte al hotelului RIN Grand pune la dispozitie 25 sali de conferinta, iar cea mai mare - Bucuresti Ballroom - poate gazdui pana la 1000 de persoane. Suprafata salilor variaza de la 27 mp la 955 mp. Exista spatiu expozitional de 2.500 mp. Toate salile au lumina naturala, dispun de echipamente audio-video de ultima generatie si acces gratuit la internet de mare viteza. Pentru servicii de copiere, printare, fax sau internet puteti apela la business center.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Bar
Minibar
Luggage storage
Airport transfer
Room service
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Facilities for persons with disabilities
Rooms/Facilities for disabled guests

Locatie