Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International Bucharest


Descriere

Hotelul INTERNATIONAL Bucharest City Centre este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, in apropierea marilor centre de afaceri, guvernamentale si a tuturor atractiilor turistice si istorice. Hotelul este situat la doar 5 minute distanta de impunatoarea cladire a Parlamentului Romaniei si foarte aproape de Biblioteca Nationala si de complexurile comerciale Unirea, Cocor si Mall Vitanpat.

Hotel INTERNATIONAL Bucuresti ofera oaspetilor camere de tip Standard Double/ Twin, Executive Double/ Twin, Junior Suites si Executive Suites, fiecare beneficiind de un design aparte.

Camerele dispun de paturi Queen size sau paturi Twin, acces gratuit la internet de mare viteza, aer conditionat, cada/dus, bideu, cutie de valori

birou de lucrulinie telefonica directa, tv cu ecran LCD, canale tv internationale , mini bar , uscator de par , masa si fier de calcat la cerere , facilitate pentru cafea si ceai

serviciu curatenie zilnic.

Exista camere fumatori/nefumatori.

Accesul gratuit la Sala de fitness

- echipament cardio

- echipament bodybuilding

Hotelul diapune de spalatorie si curatatorie

- curatatorie chimica

- alte servicii conexe, la cerere

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie