Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mojo Resort

   Bucuresti


Descriere



Mojo Resort din Eforie Sud este pozitionat intr-o zona linistita, la doar 300 de metri de plaja si 250 m de centru, intr-o zona plina de verdeata, chiar langa Parcul Central si Gradina de Vara. Beneficiaza astfel de o localizare excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de plaja si zona centrala a statiunii. Vei avea surpriza de a descoperi faleza inalta modernizata, cu o zona de promenada cu totul noua, reamenajata recent, piste de biciclete, alei si trasee pietonale. Una dintre cele mai frumoase faleze de pe litoralul romanesc!
Mojo Resort pune gratuit la dispozitia oaspetilor o piscina noua, moderna, care include si o zona special amenajata pentru cei mici.

Intreg spatiul a fost conceput asa incat sa asigure tot confortul, cu sezlonguri comode, umbrele, zona de bar, mese si canapele unde sa te poti relaxa. Gradina exterioara este plina de verdeata si creeaza cadrul perfect, in care sa te simti rasfatat.
Acceptam animalele de companie (talie mica). Daca iti doresti sa vii in vacanta alaturi de prietenul tau cu patru labute, suntem bucurosi sa il gazduim si pe el, contra cost. Tariful este de 50 lei / zi / animal.






Taxa de statiune nu este inclusa in tarif, se achitaseparat 3 lei/persoana/noapte cazare pentru fiecare zi desejur a turistului;
*Parcarea este cu plata la tariful de 30 ron/zila hotel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.