Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

West Plaza


Descriere

Situat la 900 de metri de statia de metrou Lujerului si la 5 km de Gara de Nord, elegantul West Plaza a fost deschis in noiembrie 2011. Facilitaile oferite includ internet Wi-Fi gratuit si un salon de masaj. De asemenea, hotelul ofera un serviciu de inchiriere de masini si biciclete.
Fiecare dintre camerele cu aer conditionat de la Plaza West Hotel este echipata cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si cu baie eleganta, cu marmura i dus. Toate camerele au ferestre din podea pana in tavan, iar unele camere ofera in plus ferestre mari, panoramice si balcon privat.
Oaspetii pot lua micul dejun in confortul camerei lor si pot comanda pranz la pachet. Restaurantul hotelului este specializat in bucataria italiana si a altor ari mediteraneene.
Cel mai apropiat centru comercial se afla la doar 20 de metri de hotel, iar parcul de distractii Terra Park este la 1 km. Aeroportul international Henri Coanda este la 20 km.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie