Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOX MARIS GRAND RESORT

   Costinesti

Descriere

Vox Maris Grand Resort este un complex de 4* situat in statiunea Costinesti la 600 m de plaja. Fiind construit pe o suprafata de 7 hectare este recomandat persoanelor care doresc sa se relaxeze.
Localizare

Vox Maris Grand Resort este situat in statiunea Costinesti, la 600 m de plaja si 1 km fata de gara din Costinesti. Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta este la o distanta de 70 km iar capitala Bucuresti la o distanta de 250 km.

Facilitati hotel

Resortul dispune de 350 camere duble sau twin, apartamente, 2 restaurante, baruri, piscine, internet wireless, camera de bagaje, centru fitness, parcare.

Facilitati camere

Camerele dispun de paturi matrimoniale sau paturi twin, tv, frigider, aer conditionat, telefon.

Sport si divertisment

Complexul dispune de centru fitness, dotat cu toate echipamentele necesare, de la bicicleta pana la stepper si echipamente pentru toate grupele de muschi. Pentru activitatile de divertisment hotelul dispune de un centru bowling cu 4 piste, 5 mese de billiard, tenis de masa, teren de tenis dar si 4 piscine.

Drinks & Food

Complexul pune la dispozitie 2 restaurante, unde se pot servi preparate din bucataria romaneasca si cea internationala, dar si terasa de langa piscina.

Website

http://www.voxmarisclub.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.