Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADRIATIC

   Dubrovnik

Descriere

Hotelul Atriatic este situat numai la 50 de m fata de plaja. O plaja privata și zona linistita si plina de verdeata, sunt doar cateva dintre lucrurile extraordinare pe care le veti gasi la Hotel Adriatic, o solutie excelenta pentru oaspetii care cauta in Dubrovnik hoteluri pe plaja, pe malul apei. Exista multe atractii in apropiere, inclusiv Fantana lui Onofrio, Manastirea Franciscana, Columna Orlando si Biserica Sf. Blaise. Mai mult decat atat, Palatul Sponza si Palatul Rectorului sunt aproape de hotel.
Localizare

Hotelul Adriatic 2* este situat in Dubrovnik, la doar 50 m fata de plaja cu pietricele; oferind acces facil catre plaja Lapad, Universitatea din Dubrovnik si plaja Copacabana.Datorita pozitionarii sale, turistii interesati de excursii si plimbari, vor parcurge doar 5 km pentru a vedea Coloana lui Orlando, Fantana si Manastirea Franciscana. Aeroportul international Dubrovnik este la 25 km distanta.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 15 de camere, restaurant, receptie 24h, acces internet WIFI gratuit in spatiile comune, parcare proprie, sala de fitness, teren de tenis, bar, plaja privata.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu pat matrimonial/ 2 paturi twin, baie proprie, aer conditionat, telefon, TV, birou. Unele dintre acestea ofera vedere la mare, altele incanta simturile cu o priveliste minunata asupra padurii de pini.

Sport si divertisment

Turistii isi pot petrece timpul la plaja, unde regasesc sezlonguri si umbrele de soare, dar si in cadrul hotelului, unde vor regasi sala de fitness, teren de tenis cu zgura, acces gratuit la internet WIFI in spatiile publice. Tuirtsii sunt invitati la scurte plimbari relaxante prin padure ori sa viziteze centrul istoric al orasului Dubrovnik ce cuprinde monumente din patrimonial UNESCO. Promenada Lapad, unde se intalnesc numeroase restaurante, magazine si cafenele, se afla la scurta distanta de hotel.

Drinks & Food

Preparatele culinare si bauturile asteapta sa fie consumate in cadrul restaurantului, dar si a barului din incinta hotelului.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde sala de fitness, bine echipata, ce invita turistii la relaxare si exercitii fizice ideale pentru o vacanta minunata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.