Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLEVUE

   Dubrovnik

Descriere

Hotelul Bellevue 5* este situat in Dubrovnik, la doar 30 m fata de plaja cu pietricele din golful Miramare si la 1.2 km fata de centrul vechi al orasului. Acesta este situat pe stanca, oferind turistilor o vedere spectaculoasa asupra marii. Centrul Spa, piscina interioara, camerele elegante si spatioase, gastronomia bogata si delicioasa sunt cateva dintre facilitatile pe care hotelul le puna la dispozitia turistilor.
Localizare

Elegantul hotel Bellevue 5* este situat in golful Miramare, la doar 30m fata de plaja cu pietricele. Datorita pozitionarii sale, pe o stanca specatculoasa, ofera o vedere splendida asupra marii. Centrul vechi al orasului Dubrovnik este situat la doar 1.2 km fata de hotel, iar aeroportul international la 20 km.

Facilitati hotel

Hotelul incanta prin pozitionarea sa, serviciile numeroase, persoanalul amabil, precum si numeroasele facilitati pe care le pune la dispozitia turistilor: restaurant, bar, centru SPA, sala de conferinte, magazin de suveniruri, posibilitatea efectuarii numeroaselor excursii, sedinte de scuba diving ori plimbari cu yahtul.

Facilitati camere

Camerele sunt elegant amenajate, spatioase si prevazute cu numeroase facilitati pentru un confort sporit: pat matrimonial/2 paturi twin, TV digital, baie proprie cu uscator de par, halat de baie si papuci, minibar, telefon, aer conditionat, seif, acces internet WIFI gratuit si vedere specatculoasa spre mare.

Sport si divertisment

Turistii sunt invitati la o sedinta de masaj, sa se bucure de piscina interioara, ori sa se relaxeze la plaja. De asemenea, pot efectua numeroase excursii, centrul vechi al orasului aflandu-se la doar 1.2 km, sedinte de scuba diving sau plimbari cu yahtul.

Drinks & Food

Partea gastronomica este atent dezvolatata in cadrul hotelului, turistii avand la dispozitie posibilitatea alegerii servirii meselor, astfel:
- Restaurant a la carte Vapor – unde va asteapta preparate culinare mediteraneene, dar si cu specific local, dalmat;
- Restaurant Navera Beach – prevede locuri in salonul interior, dar pe terasa exterioara. Suplimentar, dispune de o zona pentru dining construita in stanca;
- Spice Lounge – un minunat bar in care va puteti delecta cu diferite cocktailuri ori clasice bauturi.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde o zona pentru relaxare, masaj, piscina interioara cu Jacuzzi si sezlonguri din rattan, sala de fitness, sedinte de tratamente corporale, sauna finlandeza, baie de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.